Zijn wij schuldig omdat we welvaart hebben?

Je kunt best je hoofd in het zand blijven steken, maar wees dan niet verbaasd als je opeens iemands vuist in je kont hebt zitten.

Mensen in Nederland en andere westerse landen lijken zich schuldig te voelen over onze welvaart.

Slavernij kwam vroeger overal ter wereld voor. Er waren slaven van alle kleuren. Slavenrovers uit het Midden-Oosen roofden mensen weg over de hele kust van West-Europa.
De meeste mensen in Europa en Noord Amerika hadden niets te maken met slavenhandel. De Britten hielden Ieren als slaven, maar die kunnen niet in de brandende zon werken. Daarom werden ze vervangen door Afrikanen, die als meer waardevol beschouwd werden.
Voor de meeste Nederlanders was goedkope suiker het enige 'voordeel' dat ze hadden van slavernij, maar suiker is ongezond en verslavend, dus zo veel beter werden ze er niet van.

Een deel van onze welvaart kan op een oneerlijke manier zijn verkregen, maar het waren de Europeanen zelf die Europa hebben opgebouwd.

In de volgende video vertelt een arabische geleerde over zijn bezoek aan Europa. Zijn land heeft treinen en vliegtuigen, die ze kopen met het geld dat afkomstig is van de export van olie. Waarom produceren ze zelf geen technologie?
Het inkomen van de gehele Arabische wereld is minder dan dat van een westers land, zoals Spanje, het minst industriele land van Europa.
Hij was verbaasd dat er overdag niemand op straat te zien was in Duitsland. Waar is iedereen? Iedereen is aan het werk. Hij was verbaasd dat er s'avonds niemand buiten te zien was. De mensen zijn moe van het harde werken en moeten vroeg naar bed, omdat ze vroeg moeten opstaan om weer te gaan werken.

YouTube - Spectacular, a decent Muslim Scholar says Islamics are lazy idiots on memri.tv

In de volgende video vertelt een immigrant in Duitsland een grap:

"Een Afrikaanse azielzoeker, een zwarte man, loopt rond in de stad Nuremberg.
Hij zegt tegen de eerste persoon die hij tegen komt:
'Bedankt dat ik hier mag zijn, en zorgverzekering krijg, een woning, eten en alle andere dingen.'
De persoon antwoord: 'Ik ben niet Duits, ik ben Albanees.'
De Afrikaan excuseert zich en loopt verder om de volgende persoon aan te spreken. Hij zegt:
'Bedankt dat ik in Duitsland mag wonen, voor alles wat jullie voor me doen.'
De persoon antwoord: 'Ik ben niet Duits, ik ben Turks.'
De Afrikaan excuseert zich en loopt verder. Tegen de volgende persoon zegt hij:
'Bedankt dat jullie me in Duitsland laten wonen, dat jullie mij als vluchteling hebben binnen gelaten.'
De persoon antwoord: 'Ik ben niet Duits, ik ben Arabisch.'
De Afrikaan vraagt: 'Waar zijn alle Duitsers?'
De Arabier kijkt op zijn horloge en antwoord: 'Waarschijnlijk aan het werk.'"!

Dat was de grap. De immigrant en de cameraman moeten er hard om lachen.
Twitter - Amy Mek - They are LAUGHING at you Germany!

Alle samenlevingen, arm en rijk, zijn geinfiltreerd door psychopatische lijders. In het westen hebben we meer welvaart, omdat we minder tolerantie hebben voor dictators. Dat is een van de redenen waarom de Europese Unie en de Verenigde Naties onze cultuur willen kapot maken. Zij willen ons onderdrukken, net zoals ze in de rest van de wereld doen.
De psychopaat heeft geen geweten, maar ze zien het geweten van de gewone mensen als zwakheid, die ze kunnen misbruiken. Ons wordt verteld dat we onbeperkt immigratie moeten toelaten om deze mensen te helpen. Nu hebben veel vluchtelingen ook echt hulp nodig, maar ze worden als wapen gebruikt.

Niemand heeft er baat bij als de Westerse cultuur verdund wordt totdat we onze rijkdom kwijt zijn.
Als wij onze welvaart weten te behouden dan kunnen we dat gebruikt om de mensen in armere delen van de wereld te helpen. Natuurlijk moeten we nog steeds eerst de oneerlijke politici vervangen door mensen met geweten, want anders zal onze welvaart misbuikt blijven worden om de derde wereld te onderdrukken met oorlog en kunstmatige chaos.